Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ:

Βοδινό στον ατμό: είναι καλή μέθοδος γιατί διατηρούνται οι βιταμίνες.
Βοδινό στο νερό: χάνεται ένα μέρος βιταμινών, χρειάζεται λίγο νερό σε χαμηλή φωτιά στο ελάχιστο δυνατό όριο.
Φούρνος και Σχάρα: ιδανικός τρόπος για κόκκινα κρέατα, πουλερικά και ψάρια. Φεύγει το λίπος, το λάδι δε χρειάζεται την ώρα του φουρναρίσματος.
Τηγάνι: το λάδι όταν τηγανίζουμε οξειδώνεται και οι τροφές απορροφούν μεγάλη ποσότητα λαδιού. Δεν είναι υγιεινός τρόπος μαγειρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου