Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009


ΦΙΛΕΤΟ ΣΑΤΟΜΠΡΙΑΝ...ΥΛΙΚΑ...1φιλετο περιπου 2κιλα,1κουπα λαδι,3/4κουπας κρασι λευκο ανακατεμενο με 1/4κουπας κονιακ,λιγο αλατι και πιπερι...ΕΚΤΕΛΕΣΗ...αλατοπιπερωστε καλα το φιλετο και αλειψτε το καλα με λαδι.αφηστε το να σταθει αρκετες ωρες στο ψυγειο,γυριζοντας το και αλειφοντας το με το λαδι.αναψτε το φουρνο να καψει καλα στους 250βαθμους.βαλτε το φιλετο σε ταψι και ψηστε το 10λεπτα.ανοιξτε το φουρνο και περιχυστε το φιλετο με το κρασι και το κονιακ προσεχοντας να βραχει σε ολλο το μηκος του και σε ολλη την επιφανεια του.κλειστε το φουρνο,κατευαστε την θερμοκρασια στους 200βαθμους και ψηστε το αλλα 10λεπτα.μπορειτε να το σερβιρετε ζεστο η κρυο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου