Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ <ΓΑΛΛΙΚΗ>...ΥΛΙΚΑ...1κρεμμυδι μεγαλο,1φετα ψωμι του τοστ,1φλιτζανι ζωμο λαχανικων,1κομματι κιτρινο τυρι σε μεγεθος ενος κουτιου σπιρτων,1κουταλακι ελαιολαδο,μισο κουταλακι αλευρι,αλατι και πιπερι...ΕΚΤΕΛΕΣΗ...κοβετε το κρεμμυδι σε λεπτες φετες.το σοταρετε σε αντικολλητικο τηγανι με ενα κουταλακι λαδι.στη συνεχεια προσθετετε το μισο κουταλακι αλευρι.τα ανακατευετε σε χαμηλη φωτια και ριχνετε και το φλιτζανι με το ζωμο λαχανικων.τα αφηνετε να σιγοβρασουν για 5λεπτα.σε μικρο αντικολλητικο ταψακι τοποθετειτε τη φετα ψωμιου του τοστ.κατοπιν ριχνετε απο πανω το ζωμο λαχανικων με το κρεμμυδι και το τριμμμενο τυρι αρεσκειας σας.το βαζετε σε φουρνο και το ψηνετε στους 200βαθμους μεχρι να ροδισει καλα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου