Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ...ΥΛΙΚΑ...1μεριδα στηθος κοτοπουλο,1γιαουρτι στραγγισμενο,μιση πιπερια πρασινη,λιγο σελινο πσιλοκομμενο,1κουταλακι ελαιολαδο,μισο κουταλακι του γλυκου καρι σε σκονη και λιγο αλατι...ΕΚΤΕΛΕΣΗ...σε αλατισμενο νερο βραζετε το κοτοπουλο.στη συνεχεια το κοβετε σε μικρα κομματακια.ανακατευετε τα υπολοιπα υλικα,δηλαδη το γιαουρτι με το καρι,το λαδι,το σελινο και την κομμενη πιπερια.αναμειγνυετε το κοτοπουλο με το μειγμα του γιαουρτιου και το αφηνετε στο ψυγειο μεχρι να το σερβιρετε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου