Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ


ΥΛΙΚΑ 1 κιλο χοιρινο
1 κιλο σελινο
1 ριζα σελερι
λιγη μαργαρινη κ λιγο λαδακι
2 μετρια κρεμμυδια ξερα
για την σαλτσα
2 αυγα
2 κουταλιες σουπας κοφτες αλευρι
χυμο λεμονιου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ππενετε και κοβετε σε μεριδες το κρεας,το αφηνετε να στραγγισει,στο μεταξυ σε μια κατσαρολα σωταρετε τα κρεμμυδια το λαδι με το λιγο καλο βουτυρο.βαζετε κ το κρεας κ το αφηνετε να ροδισει,μετα ριχνετε το νερο τοσο οσο
να σκεπασει το κρεας,βαζετε αλατι ,πιπερι ,κ το αφηνετε να μισοβρασει,ετοιμαζετε το σελινο κ σελερι.το πλενετε πολυ καλα ,το κοβετε σε μικρα κομματακια το βουτατε σε μια κατσαρολα με νερο που βραζει για 10 λεπτα [ετσι γινεται πιο ελαφρυ]μετα το στραγγιζετε κ το ριχνετε μεσα στο κρεας,αφηνετε να βρασουν μεχρι να μαλακωσουν τα χορταρικα,βαλτε στο μουλτι τα 2 αυγα το λεμονι το αλευρι χτυπατε και το
ριχνετε μεσα στο φαγητο ,αφηνετε να παρει κανα δυο βρασεις να πηξει η σαλτσουλα του το ζουμακι του κ κλεινετε το ματι .ετοιμο!!! .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου