Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011
Μοσχαράκι Ραγού
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σπάλα χωρίς κόκκαλο
½ φλ παρθένο ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 κτΣ αλεύρι
½ κιλό πατάτες
1 ποτηράκι λιαστό μοσχάτο Σάμου
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 κιλό ώριμα ντοματάκια
1 κτγ ζάχαρη
Αλάτι πιπέρι ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
1 κτΣ μπελτέ
Βάζουμε τα υλικά για τη σάλτσα στο multi και τα δουλεύουμε για 1 λεπτό.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το κρέας κομμένο σε μερίδες, μέχρι να πάρουν χρώμα απ όλες τις πλευρές.
Πασπαλίζουμε με το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά για 1-2 λεπτά, προσθέτουμε τη σάλτσα και σιγοβράζουμε το φαγητό για 1 ώρα.
Ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες στα 4 και συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά για άλλη 1 ώρα.
Στη μισή ώρα ενδιάμεσα, προσθέτουμε το κρασί.
Σερβίρουμε μερίδες με μπόλικη σαλτα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου